Home

systemaattinen toinen pulssi jalkapallo maalivahti punainen kortti Kilaueavuori Epäkohtelias ujo

Komeetat /3 piti FCS:n kurissa – ajanpeluusta heilahti punainen kortti -  Jalkapalloviikko
Komeetat /3 piti FCS:n kurissa – ajanpeluusta heilahti punainen kortti - Jalkapalloviikko

Di Marialla on tällä kaudella kaksi loukkaantumista ja yksi punainen kortti  – Jalkapallo pelipaidat,jalkapallo peliasut
Di Marialla on tällä kaudella kaksi loukkaantumista ja yksi punainen kortti – Jalkapallo pelipaidat,jalkapallo peliasut

Jalkapallo: Lukas Hradeckylle jättimokasta tylyä kritiikkiä – ”Sarjan  huonoin maalivahti” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Jalkapallo: Lukas Hradeckylle jättimokasta tylyä kritiikkiä – ”Sarjan huonoin maalivahti” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM: Iran voitti Walesin – Wayne Hennessey sai punaisen kortin -  MTVuutiset.fi
Jalkapallon MM: Iran voitti Walesin – Wayne Hennessey sai punaisen kortin - MTVuutiset.fi

Jalkapallon keltainen ja punainen kortti ovat peräisin liikennevaloista

Erotuomari jalkapallo keltainen kortti punainen kortti' Tarra | Spreadshirt

Punainen kortti (Jalkapallo) | Aamuposti

Maalivahti Hradeckylle punainen kortti: Oli kentällä vain kaksi minuuttia  ja viisi sekuntia - Urheilu - Aamulehti
Maalivahti Hradeckylle punainen kortti: Oli kentällä vain kaksi minuuttia ja viisi sekuntia - Urheilu - Aamulehti

Karmea pettymys törkytempun jälkeen – näin Walesin leiri kommentoi  tuntojaan | Sportti.com
Karmea pettymys törkytempun jälkeen – näin Walesin leiri kommentoi tuntojaan | Sportti.com

Tottenham dramaattisesti ulos eurokentiltä - punainen kortti ja oma maali |  Yle Urheilu
Tottenham dramaattisesti ulos eurokentiltä - punainen kortti ja oma maali | Yle Urheilu

Lukas Hradecky otti uransa toisen punaisen kortin Bundesliigassa

Tästä tempusta Walesin maalivahti sai punaisen kortin - Urheilu | HS.fi

Anfieldillä kuohui – Kiistanalainen punainen kortti sai Chelsea-leirin  raivostumaan
Anfieldillä kuohui – Kiistanalainen punainen kortti sai Chelsea-leirin raivostumaan

Fulham otti voiton Chelseasta 2–1 – Chelsea-debyyttiään pelanneelle Joao  Felixille punainen kortti | Urheilu | Itä-Savo
Fulham otti voiton Chelseasta 2–1 – Chelsea-debyyttiään pelanneelle Joao Felixille punainen kortti | Urheilu | Itä-Savo

Hurja törmäys MM-kisoissa! Suora punainen Walesin maalivahdille

Pähkähullu tilasto hämmästyttää: Internazionalen maalivahti on saanut kaksi punaista  korttia pelaamatta minuuttiakaan seurassa! - SuomiFutis
Pähkähullu tilasto hämmästyttää: Internazionalen maalivahti on saanut kaksi punaista korttia pelaamatta minuuttiakaan seurassa! - SuomiFutis

AS Roma liian vahva HJK:lle - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

David Brekalo oudossa välikohtauksessa, punainen kortti Norjan liigassa -  Jalkapallo - Ilta-Sanomat
David Brekalo oudossa välikohtauksessa, punainen kortti Norjan liigassa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Maalivahti sai virtsaamisesta punaisen kortin FA Cupissa - "Kun on pakko  mennä, on pakko mennä" - SuomiFutis
Maalivahti sai virtsaamisesta punaisen kortin FA Cupissa - "Kun on pakko mennä, on pakko mennä" - SuomiFutis

B-lohkon ottelussa riitti draamaa: Punainen kortti ja kaksi maalia  lisäajalla: "Olemme surun murtamia"
B-lohkon ottelussa riitti draamaa: Punainen kortti ja kaksi maalia lisäajalla: "Olemme surun murtamia"

Hradeckyn ulosajosta tuli Bundesliigan virallisen kanavan nettihitti -  "Kyllä tässä on aika paljon naurettukin"
Hradeckyn ulosajosta tuli Bundesliigan virallisen kanavan nettihitti - "Kyllä tässä on aika paljon naurettukin"