Home

ketju Olen ylpeä astronautti jalkapallo syöttöpiste Aito Eri Troubled

Jalkapallon suurseurojen liikevaihdot ponnahtivat nousuun – "Tuleeko  Valioliigasta koskematon liikevaihdolla mitattuna?" | Urheilu | Yle
Jalkapallon suurseurojen liikevaihdot ponnahtivat nousuun – "Tuleeko Valioliigasta koskematon liikevaihdolla mitattuna?" | Urheilu | Yle

Everton taisteli tasapelin, mutta isäntäjoukkue Leicester nousi  putoajanpaikalta | Urheilu | Itä-Häme
Everton taisteli tasapelin, mutta isäntäjoukkue Leicester nousi putoajanpaikalta | Urheilu | Itä-Häme

Ennakko: Haastajasarjan kärkiottelu lauantaina – TPS saapuu vieraaksi  Kauppiin - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ennakko: Haastajasarjan kärkiottelu lauantaina – TPS saapuu vieraaksi Kauppiin - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ruotsi oli tyly isäntä: Huuhkajille selkeä 0–2-tappio Tukholmassa - Urheilu  | HS.fi
Ruotsi oli tyly isäntä: Huuhkajille selkeä 0–2-tappio Tukholmassa - Urheilu | HS.fi

Sanni Franssi avasi kauden maalitilinsä - Palloliitto.fi

EM-kisojen paras maalintekijä: Cristiano Ronaldo

Häcken ei pystynyt varmistamaan jatkopaikkaansa Mestarien liigassa,  Kosolalle 90-minuuttinen | Urheilu | Yle
Häcken ei pystynyt varmistamaan jatkopaikkaansa Mestarien liigassa, Kosolalle 90-minuuttinen | Urheilu | Yle

Arsenal vaikeuksitta vierasvoittoon – sarjajumbo Southampton juhli Old  Traffordilla | Urheilu | Itä-Häme
Arsenal vaikeuksitta vierasvoittoon – sarjajumbo Southampton juhli Old Traffordilla | Urheilu | Itä-Häme

Siellä pääsi namuttelemaan” – Helmarit murskasi Romanian

Jalkapallon naisten MM-kisat: Ranska voitti Marokkon – tässä ovat kaikki  puolivälieräparit - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Jalkapallon naisten MM-kisat: Ranska voitti Marokkon – tässä ovat kaikki puolivälieräparit - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

TPS-tarinat: Santeri Haarala nauttii pelaamisesta vaikean viime kauden  jälkeen - FC TPS
TPS-tarinat: Santeri Haarala nauttii pelaamisesta vaikean viime kauden jälkeen - FC TPS

Kultsu FC - Kultsu FC - Klubi 04 Avauskokoonpano ja tilastot: Maali / Goal:  Alex Oikkonen Syöttöpiste / Assist : Petteri Rönkkö Palkittu pelin paras  pelaaja / The Best Player Of The
Kultsu FC - Kultsu FC - Klubi 04 Avauskokoonpano ja tilastot: Maali / Goal: Alex Oikkonen Syöttöpiste / Assist : Petteri Rönkkö Palkittu pelin paras pelaaja / The Best Player Of The

Ruotsin jalkapallossa ladattu paljon panoksia viimeiselle kierrokselle | Yle

Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin Sporting-vahdilta sysimusta  23-minuuttinen | Yle Urheilu
Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin Sporting-vahdilta sysimusta 23-minuuttinen | Yle Urheilu

Ne jyräs meitin – FC Haka juniorit

Kumu Jalkapallo | Kouvola

Ranska eteni tyylikkäällä voitolla puolivälieriin | Ilkka-Pohjalainen

TPK teki Miesten Futsal-Liigaottelusta taistelun

Kylian Mbappe valittiin jälleen Ranskan liigan parhaaksi | Satakunnan Viikko

Portugalille avauskierroksella taipunut Ghana avasi MM-jalkapallossa  voittotilinsä E-Korean kustannuksella
Portugalille avauskierroksella taipunut Ghana avasi MM-jalkapallossa voittotilinsä E-Korean kustannuksella

PJK Naiset - OTTELURAPORTTI 30.9.2018 TP-49 - PJK 1-2 (0-1) Toijala on  usealle meille jo tutuksi muodostunut pelipaikka. Raportinkirjoittajan  autollinen kurvasikin ilman navigaattorin apuja tutulle kentälle, jossa oli  hiljaista kuin Toijalan keskustassa
PJK Naiset - OTTELURAPORTTI 30.9.2018 TP-49 - PJK 1-2 (0-1) Toijala on usealle meille jo tutuksi muodostunut pelipaikka. Raportinkirjoittajan autollinen kurvasikin ilman navigaattorin apuja tutulle kentälle, jossa oli hiljaista kuin Toijalan keskustassa

Manchester City ja Arsenal nauttivat kotona – Gerrard ja Lampard kohtasivat  managereina | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Manchester City ja Arsenal nauttivat kotona – Gerrard ja Lampard kohtasivat managereina | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat