Hän jahtasi pelaajia sytyttimen ja hiussprayn kanssa” – Huuhkajien Simon Skrabb kertoo ajastaan Mario Balotellin joukkuetoverina - Urheilu | HS.fi

Allsvenskan-kauden ensimmäinen suomalaismaali nähty - Simon Skrabb kiitti  luottamuksesta - SuomiFutis
Allsvenskan-kauden ensimmäinen suomalaismaali nähty - Simon Skrabb kiitti luottamuksesta - SuomiFutis

Virallista: Huuhkajissa pelannut Simon Skrabb löysi uuden seuran -  SuomiFutis
Virallista: Huuhkajissa pelannut Simon Skrabb löysi uuden seuran - SuomiFutis

Huuhkajien Simon Skrabb ja Lassi Lappalainen sivussa Kreikka-pelistä -  Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Huuhkajien Simon Skrabb ja Lassi Lappalainen sivussa Kreikka-pelistä - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Tuittupäisen Balotellin jatko Italian Serie A:n suomalaisjoukkueessa on  epävarmaa | Urheilu | Aamuposti
Tuittupäisen Balotellin jatko Italian Serie A:n suomalaisjoukkueessa on epävarmaa | Urheilu | Aamuposti

Huuhkajat - Syntymäpäiväonnittelut! 🎁🎉 Simon Skrabb vietti... | Facebook

Huuhkajat - Simon Skrabb palkittiin maanantaina Ruotsin jalkapallogaalassa.  Pikkuhuuhkajien Skrabbin upea kantapäämaali valittiin vuoden maaliksi.  Kuva: Jussi Eskola / SPL | Facebook
Huuhkajat - Simon Skrabb palkittiin maanantaina Ruotsin jalkapallogaalassa. Pikkuhuuhkajien Skrabbin upea kantapäämaali valittiin vuoden maaliksi. Kuva: Jussi Eskola / SPL | Facebook

Simon Skrabb siirtyy Jesse Jorosen seurakaveriksi Serie A:han - Arvokisat

Voit uskoa, että pelinälkää on" - Täydessä tikissä oleva Simon Skrabb ei  yltänyt italialaislegendan suosioon ja kertoi, miten Graham Potter vaikutti  hänen seuravalintaansa - SuomiFutis
Voit uskoa, että pelinälkää on" - Täydessä tikissä oleva Simon Skrabb ei yltänyt italialaislegendan suosioon ja kertoi, miten Graham Potter vaikutti hänen seuravalintaansa - SuomiFutis

FF Jaron Simon Skrabb siirtyy IFK Norrköpingiin | FF Jaro

Jalkapalloblogi: Simon Skrabbin ura peilaa futis-Suomen ja -maailman  muuttumista
Jalkapalloblogi: Simon Skrabbin ura peilaa futis-Suomen ja -maailman muuttumista

Simon Skrabb sai Mario Balotellilta apua

Huuhkajien Simon Skrabb pääsi tökerön kuvankäsittelyn ”uhriksi”  siirryttyään Kalmariin - Urheilu | HS.fi
Huuhkajien Simon Skrabb pääsi tökerön kuvankäsittelyn ”uhriksi” siirryttyään Kalmariin - Urheilu | HS.fi

Huuhkajat - Simon Skrabb teki kaksi maalia ⚽️⚽️, kun IFK Norrköping voitti  Örebron Allsvenskanin ottelussa lauantaina 3-0. Skrabb tuli vaihtoon 71.  minuutilla, Albin Granlund pelasi Örebron puolustuksessa täydet minuutit. |  Facebook
Huuhkajat - Simon Skrabb teki kaksi maalia ⚽️⚽️, kun IFK Norrköping voitti Örebron Allsvenskanin ottelussa lauantaina 3-0. Skrabb tuli vaihtoon 71. minuutilla, Albin Granlund pelasi Örebron puolustuksessa täydet minuutit. | Facebook

Huuhkajat on Twitter: "Simon Skrabb pääsi juhlimaan voittoa Allsvenskanin  suomalaiskohtaamisessa. Skrabb syötti Norrköpingin avausosuman, kun se otti  2-1-kotivoiton Häckenistä. Vieraiden puolustuslinjassa Joona Toivio luuti  täydet minuutit. #Huuhkajat ...
Huuhkajat on Twitter: "Simon Skrabb pääsi juhlimaan voittoa Allsvenskanin suomalaiskohtaamisessa. Skrabb syötti Norrköpingin avausosuman, kun se otti 2-1-kotivoiton Häckenistä. Vieraiden puolustuslinjassa Joona Toivio luuti täydet minuutit. #Huuhkajat ...